Uw huisstijl op een vlag of banier van Pressision vertelt de buitenwereld in een oogopslag wie u bent en waar u voor staat.

Pressision zet uw logo, bedrijfsnaam of beeldmerk op het doek zoals u van een specialist mag verwachten; kleurecht scherp in detail, duurzaam en exact volgens uw huisstijlrichtlijnen. Pressision vertaalt uw ideeën in een even opmerkelijk als overtuigende presentatie, van veraf of van dichtbij.      

Standaard worden alle vlaggen uitgevoerd in Longlife kwaliteit.


Productbeschrijving Mastvlag

 

Met mastvlaggen wordt elk bedrijf, merk of evenement gezien! Een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken omdat mastvlaggen vanaf grote afstand zichtbaar zijn, vooral met een creatief ontwerp en een opvallende kleur. Bestel je mastvlag eenvoudig en snel.

In veel verschillende formaten

Mastvlaggen zijn verkrijgbaar in twee modellen: een staande en een rechte variant. Kies voor het rechte model uit zes formaten, voor het staande model kun je kiezen uit vijf formaten. Tip: het rechte model mastvlag met band, koord en lus is ook bruikbaar als gevelvlag.

Keuze uit drie stoffen

Het materiaal Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Met verschillende afwerkingsopties

We bieden de keuze tussen een afwerking met witte band en haken of met zwarte band en haken. Je bepaalt zelf of je deze afwerking aan de linker- of de rechterzijde van de mastvlag wilt. Wat past het beste bij jouw ontwerp?

 


Productbeschrijving Baniervlag

 

Een baniervlag maakt elk bedrijf, merk of evenement zichtbaar! Een baniervlag is een staande vlag, met een groot oppervlakte om een boodschap uit te dragen. Daarmee is het een effectieve manier om aandacht te trekken, ze zijn immers vanaf grote afstand zichtbaar.

Baniervlaggen in veel verschillende formaten

Stel jouw baniervlaggen zelf samen en kies daarbij uit maar liefst vijf formaten, van 100 x 200 cm tot 100 x 400 cm. Heeft de baniervlag toch net niet het gewenste formaat? Met vlag op eigen formaat kun je vlaggen in diverse formaten bestellen.

Keuze uit drie stoffen

Het materiaal Flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Flag PET is een duurzaam alternatief, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt.

Met verschillende afwerkingsopties

We werken de baniervlag af met een witte of zwarte band en haken in dezelfde kleur. Daarnaast bieden we de keuze tussen een afwerking zonder tunnel of met een tunnel boven. Je bepaalt zelf of deze afwerking aan de linker- of de rechterzijde komt.

 


Bekijk of download onderstaande Vlaggenwijzer voor een overzicht van de vele mogelijkheden en toepassingen, tevens uitgebreide informatie.

Vlaggenwijzer
PDF – 1,5 MB 1120 downloads

Vlaggen, spandoeken, banieren, beachflags, themadoeken, beursdoeken, geveldoeken, megadoeken, meshdoeken, bisonyl zeildoeken, print op plaat, peesdoeken, bannersystemen, spanframes, visionframes, presentatie wanden, parasols, zitzakken, bedrukte bierviltjes, etc.